Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyragaičiai su migdolais

Pyragaičiai su migdolais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Cukrus , 100 gramų
  • Miltai , 250 gramų
  • Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Migdolai , 100 gramų
  • Razinos , 1 sauja
  • Vanilė , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius su cukrumi išplakame iki purumo. Suberiame su kepimo milteliais sumaišytus miltais ir vanile.

  2. Suberiame migdolus ir karštame vandenyje palaikytas razinas. Viską gerai išmaišome. Miltuotomis rankomis formuojame pailgą kepaliuką, maždaug 23 cm.

  3. Kepimo skardą pabarstome miltais, dedame kepaliuką ir kišame į 180 °C įkaitintą orkaitę. Kepame apie 30 min., kol kepaliukas kiek paruduos.

  4. Išimame ir vos atvėsiname. Kepaliuką supjaustome maždaug 1 cm storio riekelėmis ir sudėliojame jas atgal į skardą. Temperatūrą sumažiname iki 160 °C ir kepame apie 10 min.

  5. Išimame, apverčiame kita puse ir vėl kepame 10 min.

Receptą atsiuntė Raminta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Moliūgų sriuba su ryžiais Troškintos kiaulienos kepenėlės Šaltiena greitpuodyje Purūs keksiukai Žemaičių blynai su faršu Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!