Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyragas "Angelo ašara"

Pyragas  "Angelo ašara"
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sveistas , 100 gramų
  • Kiaušinai , 1 vienetas
  • Varškė , 500 gramų
  • Kiaušiniai (tryniai) , 3 vienetai
  • Cukrus , 0,5 stiklinės
  • Grietinė , 100 gramų
  • Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukraus pudra , 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai (baltymai) , 3 vienetai
  • Šokoladas , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą išsukame su cukrumi, įplakame kiaušinį. Suberiame pusę miltų ir kepimo miltelius, išmaišome. Suberiame likusius miltus ir išminkome vientisą tešlą. Ją dedame į kepimo formą ir pirštais suformuojame, suplojame ploną pyrago pagrindą. Pastatome į šaldytuvą pusvalandžiui.

  2. Varškę sumaišome su cukrumi, kiaušinių tryniais, grietine ir krakmolu (galima keisti manų kruopomis) paeiliui. Suverčiame ir išlyginame ant atšalusio pyrago pagrindo. Pašauname į orkaitę ir kepame maždaug 35-40 minučių 180 laipsnių temp..

  3. Baltymus standžiai išplakame su cukraus pudra ir tolygiai paskirstome ant ką tik iškepto karšto pyrago. Pašauname į orkaitę ir dar kepame apie 10 minučių, kol suflė tolygiai gražiai paruduoja. Paliekame atvėsti orkaitėje ar ištrauktą.

    Jei nepasirodė ašarėlės galma papuošti tirpintu šokoladu.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė, jei maišydamos ją, į saldų pieną įpilsite 1-2 šaukštus rūgpienio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pievagrybių padažas Čenakai Maltos vištienos Kijevo kotletai Virtos “gėlytės” Virtų bulvių cepelinai su mėsa Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!