Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyragas Damų kaprizas

Pyragas Damų kaprizas
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 1,5 stiklinės
  • Cukrus , 1,5 stiklinės
  • Grietinė , 1,5 stiklinės
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Krakmolas , 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Soda , 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Aguonos , 0,5 stiklinės
  • Riešutai , 0,5 stiklinės
  • Razinos , 0,5 stiklinės
Kremui:
  • Sviestas , 200 gramų
  • Kondensuotas pienas , 386 gramai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pradedama nuo trejų biskvitų kepimo.

  2. Tam reikia 0,5 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės cukraus, 1 a.š. sodos, gęsintos actu, 1 kiaušinio ir 0,5 stiklinės aguonų.

  3. Viską gerai išmaišome ir įdedame 0,5 stiklinės grietinės.

  4. Kepimo formą gerai ištepame margarinu ir įpilame tešlą. Įkaitintoje iš anksto orkaitėje iki 170-180 temp, kepame 15-20 min.

  5. Tokiu pat būdu gaminame antrą biskvitą, tik vietoj aguonų dedame riešutus.

  6. O trečias biskvitas - riešutus ir aguonas pakeičiame razinomis.

  7. Kai iškeps visi trys biskvitai, ruošiame kremą. Sumaišyti kondensuotą pieną su sviestu iki vientisos masės. Ištepti šiuo kremu tortą ir papuošti. Skanaus.Man jis skaniausias tortas,pabandykit,nesigailesit... Skanaus:-)

Komentarai1
lina

tikrai nuostabus tortas.kepiau daug kartu,sviesto istirpint nereikia palikit atsilt,kambario temperaturos sviesta ismaisykit su kondensuotu pienu ir viskasmano vyrui pats skaniausiasmkiek kepus.o kepus nemazai:))


Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Virtos “gėlytės” Pekino kopūstų salotos Sūrio padažas makaronams Burokėlių salotos Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!