Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyragas „Pasaga“

Pyragas „Pasaga“
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Varškė , 400 gramų
  • Obuoliai , 2 vienetai
  • Slyvos , 1 stiklinė
Tešlai:
  • Mielės , 40 gramų
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Sviestas , 50 gramų
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Miltai , 3,5 stiklinės
Aptepimui:
  • Kiaušinio tryniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpintą ir ataušintą sviestą supilti į pieną.

  2. Į dubenį sutrupinti mieles, ant jų supilti pieną su sviestu.

  3. Suberti druską, cukrų. Po truputį įmaišyti miltus.

  4. Tešlą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltai 30 min pakilti. Po to iškočioti.

  5. Ant viršaus barstyti varškę, dėlioti iškaulintas slyvas ir pjaustytus obuolius.

  6. Viską susukti į ritinį, suformuoti pasagos formą, aptepti tryniu ir kepti 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Skanaus

Receptą atsiuntė Dija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtos “gėlytės” Virtų bulvių cepelinai su mėsa Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Mėsos troškinys su daržovėmis Čirviniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!