Greita paieška
Receptai
Draugai
Pyragas „Pasaga“
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Varškė , 400 gramų
- Obuoliai , 2 vienetai
- Slyvos , 1 stiklinė
Tešlai:
- Mielės , 40 gramų
- Pienas , 1 stiklinė
- Sviestas , 50 gramų
- Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Miltai , 3,5 stiklinės
Aptepimui:
- Kiaušinio tryniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Ištirpintą ir ataušintą sviestą supilti į pieną.
Į dubenį sutrupinti mieles, ant jų supilti pieną su sviestu.
Suberti druską, cukrų. Po truputį įmaišyti miltus.
Tešlą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltai 30 min pakilti. Po to iškočioti.
Ant viršaus barstyti varškę, dėlioti iškaulintas slyvas ir pjaustytus obuolius.
Viską susukti į ritinį, suformuoti pasagos formą, aptepti tryniu ir kepti 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min. Skanaus
Receptą atsiuntė Dija
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!