Pyragas "Skenduolis"
- Miltai , 500 gramų
- Sviestas , 200 gramų
- Kiaušinis , 2 vienetai
- Mielės
- Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
- Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
- Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
- Uogienė , 4 valgomieji šaukštai
Mieles ištirpinti su 2 šaukštais cukraus, atskirai ištirpinti sviestą. I indą su miltais įmušti kiaušinius, supilti grietinę, ištirpintas mieles. Minkyti palaipsniui pilant sviestą.
Iš tešlos padaryti kamuoli ir įmesti į indą su šaltu vandeniu. Laukti, kol iškils į paviršių. Tada padalinti į dvi dalis.
Kepti 200 C orkaitėje.Viena dali iškloti skarda, pertepti uogiene, dėti antrą dalį. Paviršių apibarstyti cukrumi ir cinamonu.
- Komentuoti

As nevyniju nei i marle ir nededu i maiseli,otiesiog metu i svaru salta vandeni
Panašūs receptai
Daugiau receptųPirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.
Rodyti kitą patarimą