Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyragas su kriaušių kreminiu įdaru

Pyragas su kriaušių kreminiu įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 2

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kriaušės , 4 vienetai
Tešlai:
  • Miltai , 225 gramai
  • Kiaušinio tryniai , 2 vienetai
  • Cukraus pudra , 75 gramai
  • Vanilinis cukrus , 1 pakelis
  • Sviestas , 150 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Kremui:
  • Grietinė , 130 mililitrų
  • Citrina , 1 vienetas
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Cukraus pudra , 100 gramų
  • Migdolai , 50 gramų
  • Migdolų esencija , 2 lašai
  • Degtinė , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių tryniai gerai išsukami su sviestu, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska.

  2. Į turimą masę pamažu supilama miltai. Tešla gerai išminkoma ir dedama į šaldytuvą valandai.

  3. Atšalusi tešla dedama į kepimo indą, tai pyrago pagrindas, taigi nepamirškite padaryti kraštus.

  4. Subadykite šakute ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 C laipsnių. Kepkite, kol gražiai paruduos.

  5. Kiaušiniai išplakami su cukraus pudra, pusės citrinos sultimis, migdolų drožlėmis ir esencija. Supilama degtinė ir viskas gerai išmaišoma.

  6. Kriaušės išdarinėjamos ir apšlakstomos citrina. Sudedamos ant atvėsusio pyrago pagrindo ir užpilama paruoštu kremu.

  7. Kepama 190 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus

Receptą atsiuntė Mintaurė
Komentarai2
Kerida

ant atvesusio pyrago pagrindo :)

Gabriele

o kur kriauses?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Sojos pupelių kotletai Keksiukai su spanguolėmis Virtos “gėlytės” Purūs blyneliai Kava kitaip
Reklama
Prisijunk prie mūsų!