Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyragas su kriaušių kreminiu įdaru

Pyragas su kriaušių kreminiu įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 2

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kriaušės , 4 vienetai
Tešlai:
  • Miltai , 225 gramai
  • Kiaušinio tryniai , 2 vienetai
  • Cukraus pudra , 75 gramai
  • Vanilinis cukrus , 1 pakelis
  • Sviestas , 150 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Kremui:
  • Grietinė , 130 mililitrų
  • Citrina , 1 vienetas
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Cukraus pudra , 100 gramų
  • Migdolai , 50 gramų
  • Migdolų esencija , 2 lašai
  • Degtinė , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių tryniai gerai išsukami su sviestu, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska.

  2. Į turimą masę pamažu supilama miltai. Tešla gerai išminkoma ir dedama į šaldytuvą valandai.

  3. Atšalusi tešla dedama į kepimo indą, tai pyrago pagrindas, taigi nepamirškite padaryti kraštus.

  4. Subadykite šakute ir dėkite į orkaitę, įkaitintą iki 180 C laipsnių. Kepkite, kol gražiai paruduos.

  5. Kiaušiniai išplakami su cukraus pudra, pusės citrinos sultimis, migdolų drožlėmis ir esencija. Supilama degtinė ir viskas gerai išmaišoma.

  6. Kriaušės išdarinėjamos ir apšlakstomos citrina. Sudedamos ant atvėsusio pyrago pagrindo ir užpilama paruoštu kremu.

  7. Kepama 190 C laipsnių orkaitėje apie 20 minučių. Skanaus

Receptą atsiuntė Mintaurė
Komentarai2
Kerida

ant atvesusio pyrago pagrindo :)

Gabriele

o kur kriauses?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Uogienė taip greit nesurūgs, jei nuo verdančios uogienės, mediniu šaukštu nugraibysite putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Šalta kava su sultimis Vištienos širdelių guliašas Trapūs, sultingi kibinai Ridikėlių ir agurkų salotos Vaisių ir uogų desertas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!