Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyragas su obuoliais ir kondensuotu pienu

Pyragas su obuoliais ir kondensuotu pienu
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Margarinas , 300 gramų
  • Miltai , 150 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
Kremui:
  • Kondensuotas pienas , 400 gramų
  • Sviestas , 300 gramų
  • Cukrus , 50 gramų
  • Obuoliai , 3 vienetai
  • Cinamonas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Riešutai , 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Margariną sutarkuokite stambia tarka, įpilkite miltus, įmuškite kiaušinius. Viską suminkykite ir atšaldykite. Tada per mėsmalę be peiliukų permalkite į skardą ir trupinius iškepkite.

  2. Po to 1 valandą pavirkite kondensuoto pieno indelį. Per tą laiką sviestą ištrinkite su cukrumi. Po to į jį supilkite kondensuotą pieną ir išmaišykite.

  3. Tuomet paimkite kelis obuolius (geriausiai antaninius) ir supjaustykite juos į 4 - 6 dalis. Jų lupti nereikia, tik išimkite sėklytes ir sudėję į skardą užpilkite trupučiu vandens, pabarstykite cinamonu ir troškinkite, kad nesusmegtų.

  4. Po to trupinius sumaišykite su kremu, įkrėskite į formą, sudėkite obuolius ir sukrėskite likusią dalį masės. Papuoškite kepintais riešutais, atšaldykite ir išėmę iš formos patiekite į stalą.

Receptą atsiuntė Karolina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Sūrio padažas makaronams Virtos “gėlytės” Salotos su lašiša Grybų padažas Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!