Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyragas su varške ir mėlynėmis

Pyragas su varške ir mėlynėmis
Pyragas su varške ir mėlynėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padui:
  • Šokoladiniai sausainiai , 400 gramų
  • Sviestas , 180 gramų
Reikės:
  • Varškė , 500 gramų
  • Mėlynių jogurtas , 350 gramų
  • Cukraus pudra , 100 gramų
  • Citrinos sultys , 2 valgomieji šaukštai
  • Želatina (varškės kremui) , 15 gramų
  • Želatina (želė sluoksniui) , 15 gramų
  • Cukrus , 60 gramų
  • Mėlynės , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sausainius blenderio pagalba ar kočėlo pagalba sutrinkite iki miltų. Sviestą ištirpinkite, atvėsinkite ir supilkite į sausainių miltus.

  2. Torto formą išklokite maistine plėvele. Dėkite į torto formą sausainių ir miltų masę; gerai suspauskite padarydami ir kraštus. Dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų.

  3. Į varškę sudėkite cukraus pudrą ar cukrų, jogurtą bei citrinos sultis. Viską suplakite mikseriu, kad gautųsi kaip kremas (be jokių varškės gumuliukų). Ištirpinkite želatiną ir atsargiai įmaišykite į varškės masę.

  4. Ant sustingusio sausainių pagrindo pilkite varškės kremą ir vėl dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų varškės kremas.

  5. Mėlynes sudėkite į puodą, pilkite cukrų ir užvirkite. Mėlynes sutrinti, jei trintos, tuomet tik išmaišykite su cukrumi.

  6. Želatiną ištirpinkite ir supilkite į dar karštas mėlynes. Viską gerai atvėsinkite.

  7. Sustingus varškės kremui pilti atvėsusias mėlynes ant sustingusio varškės kremo ir vėl dėkite į šaldytuvą, kad sustingtų mėlynių želė sluoksnis.

Receptą atsiuntė Indre
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Suvytusius ridikėlius atgaivinsite, pamerkę jų lapus į vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šašlykas ruoštas majoneze Žemaičių blynai su faršu Mielinė plonapadės picos tešla Virtų bulvių cepelinai su mėsa Mieliniai čeburėkai Pievagrybių padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!