Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyragas su vištiena ir sūriu

Pyragas su vištiena ir sūriu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Vištiena, file , 400 gramų
  • Porai , 200 gramų
  • Prieskoniai, (kokius mėgstate) , 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinėlė, (30-35% riebumo) , 100 mililitrų
  • Sūris, fermentinis , 100 gramų
Tešlai:
  • Miltai , 300 gramų
  • šaltas sviestas , 200 gramų
  • Vanduo , 100 mililitrų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Aptepimui:
  • Kiaušinis , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Ant stalo paberti miltus ir ant jų kapoti šaltą sviestą, kol susidarys trupiniai. Po truputį pilant su citrinų rūgštimi ir druska sumaišytą vandenį, užminkyti tešlą. Suvynioti į maistinę plėvelę ir laikyti šaldytuve mažiausiai 2 val.

  2. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pakepinti vištienos filė su porais. Pagardinti mėsos prieskoniais, druska ir grietinėle. Troškinti, kol masė taps tiršta. Atvėsinti ir sumaišyti su sūriu.
    * Tešlą padalyti į dvi dalis ir iškočioti kuo ploniau. Vieną tešlos lakštą įdėti į kepimo indą, sudėti įdarą ir uždengti kitu tešlos lakštu. Kraštus suspausti, paviršių patepti plaktu kiaušiniu, šakute padaryti keletą skylučių. Viršų galima apibarstyti sezamo sėklomis.
    * Kepti 220 ºC orkaitėje 20-25 min.

Receptą atsiuntė Roma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuotos šparaginės pupelės Dešrelės su bulvėmis Purūs blyneliai Kepta žuvis marinate Cukinija žiemai "Donecko" Nugarinės šašlykas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!