Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyragas "Vaisinis Velykius"

Pyragas "Vaisinis Velykius"
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sviestas , 200 gramų
  • Cukrus , 250 gramų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Jogurtas , 250 mililitrų
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai , 400 gramų
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Bruknių uogienė , 150 gramų
  • Konservuoti abrikosai , 180 gramų
  • Tortų želatina , 1 pakelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios masės.

  2. Įplakame kiaušinius.

  3. Supilame jogurtą ir viską išmaišome.

  4. Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir supilame į masę, gerai išmaišome.

  5. Kepame orkaitėje 40 min., 200 laipsnių temperatūroje.

  6. Iškepusį pyragą paliekame atvėsti.

  7. Ant atvėsusio pyrago iš konservuotų abrikosų ir bruknių uogienės išdėliojame norimą vaizdą. Mes per Velykas šventėme ir gimtadienį, todėl jubiliato garbei pyragas buvo su gimtadienio skaičiuku. :)

  8. Tortų želatinos pakelio turinį ištirpdome vandenyje, supilame ant papuošto vaisiais ir uogomis pyrago paviršiaus.

  9. Leidžiame pyragui galutinai atvėsti ir padedame bent porai valandų šaltai, kad gerai sustingtų ir pasidarytų skaidri ant pyrago paviršiaus supilta želatinos masė.

  10. Atvėsusį pyragą pjaustome ir valgome tiesiog pirštais, nes jis būna tvirtas ir standus. SKANAUS!

Receptą atsiuntė Laura
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš tarkuojant sūrį, trintuvę patepus aliejumi, sūris lengviau tarkuosis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidoru ir kiaušiniu salotos Virtos “gėlytės” Troškintos kiaulienos kepenėlės GRYBAI  SU BALTU PADAŽU Kugelis su cukinija Paprikų ir pomidorų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!