Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyragėliai su kiaušiniais

Pyragėliai su kiaušiniais
Pyragėliai su kiaušiniais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Sviesto , 1 valgomasis šaukštas
  • Druskos , 1 žiupsnelis
  • Miltų , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Pipirų , 1 žiupsnelis
  • Grybų , 300 gramų
  • Sluoksniuota tešla, bemielė , 500 gramų
  • Daržovių sultinio , 4 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Tris kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite. Grybus nuplaukite, supjaustykite mažais gabaliukais. Svogūną nulupkite, smulkiai supjaustykite.

  2. Keptuvėje išlydykite sviestą, sudėkite grybus, svogūnus ir kepkite, kol svogūnai pageltonuos. Suberti miltus, išmaišyti. Supilkite daržovių sultinį, įdėkite druskos, pipirų ir dar pakepinkite 1-2 min. Atvėsinkite.

  3. Iš tešlos išpjaukite šešis 8 cm ir šešis 10 cm skersmens skritulius. Likusią tešlą vingiuotu peiliu supjaustykite juostelėmis. Ant mažesniųjų skritulių dėkite po šaukštą grybų su svogūnais, ant viršaus uždėkite pusę perpjauto kiaušinio. Įdarą uždenkite didesniais skrituliais, gerai užspauskite kraštus, ant viršaus išdėliokite tešlos juosteles. Tada aptepkite pyragėlius kiaušinio plakiniu.

  4. Sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje 25 min.

Receptą atsiuntė Inutė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Žemaičių blynai su faršu Trešnių trauktinė Vištienos kepsniukai Bulvės su grybais kaimiškai Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!