Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyragėliai su pomidorais

Pyragėliai su pomidorais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Pomidorai , 500 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 mililitrų
  • Mocarela sūris , 125 gramai
  • Bazilikai , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Sviestas , 125 gramai
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Grietinė , 1 arbatinis šaukštelis
  • Jūros druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sviestą sutarkuoti stambia tarka ir sumaišyti su persijotais miltais.

  2. Išplakti 1 kiaušinį su žiupsneliu druskos ir grietinę, supilti į miltus ir užminkyti tešlą. Suformuoti iš tešlos rutulį, suvynioti į plėvelę ir padėti 30 min. į šaldytuvą.

  3. Pomidorus nuplikyti verdančiu vandeniu, nulupti, minkštimą supjaustyti kubeliais ir padėti į koštuvą, kad nusivarvėtų.

  4. Išplakti 3 kiaušinius su grietinėle, įberti druskos, pipirų.

  5. "Mocaarela" sūrį supjaustyti kubeliais. Nedideles kepimo formeles patepti sviestu, sudėti tešlą ir stipriai prispausti prie formos sienelių ir dugno. Į kiekvieną formelę dėti šiek tiek pomidorų, kelis kubelius "mocarelos", kelis baziliko lapelius, supilti 3-4 šaukštus kiaušinių ir grietinėlės masės, paberti džiovintais bazilikais.

  6. Kepti 25-30 min. vidutinio karštumo orkaitėje.

Receptą atsiuntė Giedrė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus, nuplaukite juos ir suvynioję į servetėlę, sudėkite į celofaninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Kepta žuvis marinate Vištienos širdelių guliašas Dešrelės su bulvėmis Silkė su cinamonu Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!