Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyragėliai su vištiena ir grybais

Pyragėliai su vištiena ir grybais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Svogūnai , 2 vienetai
  • Čiobreliai , 1 žiupsnelis
  • Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
  • Pievagrybiai , 140 gramų
  • Vištienos krūtinėlė , 4 vienetai
  • Sloksniuota tešla , 500 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Vištienos prieskoniai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus smulkiai supjaustome ir kepame keptuvėje ištirpintame svieste 5 minutes. Sudedame čiobrelius, grybus ir kepame 3 - 4 minutes. Jeigu keptuvėje liko skysčio, sumažiname kaitrą ir paliekame, kol skystis išgaruoja.

  2. Vištieną pasūdome, pagardiname prieskoniais. Kiekvieną krūtinėlę aštriu peiliu įpjauname.

  3. Tešlą supjaustome į 4 gabalus ir iškočiojame 15 cm dydžio kvadratus.

  4. Į kiekvienos vištienos krūtinėlės įpjovą pridedame grybų mišinio ir uždarome. Vištienos krūtinėles sudedame ant tešlos gabalėlių, kraštus patepame vandeniu arba kiaušiniu ir suvyniojame, kad vištiena būtų visiškai uždengta. Kraštus užspaudžiame.

  5. Pyragėlius sudedame į vandeniu sudrėkintą skardą, patepame išplaktu kiaušiniu arba pienu. Viršuje peiliu išbraižome tinklelį ir kepame 200° C karštumo orkaitėje 30 - 35 minutes.

  6. Paliekame pastovėti 5 minutes.

Receptą atsiuntė Kamilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Naminė pica Virtos “gėlytės” Virtų bulvių cepelinai su mėsa Žemaičių blynai su faršu Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!