Greita paieška
Receptai
Draugai

Pyrago vyniotinis su mėlynėmis

Pyrago vyniotinis su mėlynėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 250 mililitrų
  • Cukrus , 3 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukraus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Želatina , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Mėlynės , 200 gramų
Biskvitui:
  • Kvietiniai miltai , 130 gramų
  • Krakmolas , 70 gramų
  • Kiaušiniai , 6 vienetai
  • Cukraus pudra , 100 gramų
  • Kepimo milteliai , 2 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Baltymus išplakti su cukraus pudra iki putų.

  2. Išsijoti miltus ir sumaišyti su kepimo milteliais.

  3. Kiaušinių trynius sumaišyti su trečdaliu miltų. Kitą dalį miltų sumaišyti su baltumų mase. Galiausiai sumaišyti abi mases tarpusavyje. Patartina maišyti mediniu šaukštu.

  4. Tešlą supilti į kepimo popieriumi ištiestą skardą, plonu sluoksniu. Kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 15 minučių, iki šviesiai rudos spalvos.

  5. Iškepusį biskvitą apvesti, uždėti šlapią skudurą ir nulupti popierių. Palikti visiškai atvėsti.

  6. Ruošiame įdarą. Ištirpinti želatiną su šiek tiek vandens.

  7. Grietinėlę išplakti ir sumaišyti su standikliu bei cukrumi. Taip pat supilti ištirpintą želatiną ir vanilinį cukrų.

  8. Gautą masė sumaišyti su uogomis ir dėti ant biskvito. Susukti ir dėti į šaldytuvą sustingt.

Receptą atsiuntė Akvilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Žemaičių blynai su faršu Folijoje kepta vištiena Orkaitėje troškinti balandėliai Kiaulienos nugarinė su sūriu Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!