Greita paieška
Receptai
Draugai

Rabarbarų pyragas

Rabarbarų pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Rabarbarai , 300 gramų
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Cukrus , 1 stiklinė
  • Citrinų sultys , 3 valgomieji šaukštai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Kiaušinius išplakti kartu su cukrumi, įberti vanilinio cukraus, įpilti citrinos sulčių. Beriame miltus, kepimo miltelius. Viską išmaišome. Išklojame skardą sviestiniu popieriumi ir pilame tešlą. Ant jos dedame nuplautus, nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus, ir vėl užpilame likusia tešlos dalimi. Kepame įkaitintoje orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 30-45 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai bus skanesni, jei juos virsite arba troškinsite piene.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių salotos Mielinė plonapadės picos tešla KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!