Greita paieška
Receptai
Draugai
Raguoliai su džemu
Kategorijos:
Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Miltai , 500 gramų
- Mielės , 50 gramų
- Sviestas , 200 gramų
- Grietinė , 0,5 stiklinės
- Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- Džemas , 0,5 stiklinės
- Cukraus pudra , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Mieles sutrupinti maišant su cukrumi, apiberti šaukštu miltų ir palikti, kol pakils.
Sviestą sukapoti su miltais, supilti mieles ir grietinę.
Užminkyti tešlą ir 4 val. įdėti į šaldytuvą.
Išėmus palikti ją pusvalandžiui kambario temperatūroje. Po to iškočioti, iš gautų lakštų maža lėkštute spausti griežinėlius, supjaustyti juos į 4 dalis ,patepti džemu ir suvyniot raguolius.
Iškepus pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!
Receptą atsiuntė Vilija
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!