Greita paieška
Receptai
Draugai

Raguolių ir šokolado pudingas

Raguolių ir šokolado pudingas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Prancūziški rageliai , 4 vienetai
  • Šokoladas , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Kiaušinio tryniai , 1 vienetas
  • Cukrus , 6 valgomieji šaukštai
  • Pienas , 80 mililitrų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 80 mililitrų
  • Sviestas, nesūdytas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir pasiruoškite 6 molinius indelius.

  2. Suplėšykite ragelius į 2-3 cm dydžio gabaliukus ir pusę jų išdėliokite į indelius.

  3. Susmulkinkite šokoladą mažais gabaliukais ir pabarstykite ant suplėšytų ragelių.

  4. Ant viršaus uždėkite likusius ragelių gabaliukus.

  5. Dubenyje išplakite kiaušinį, kiaušinio trynį, cukrų, pieną ir grietinėlę.

  6. Išpilstykite masę į indelius ant ragelių ir ant kiekvieno iš jų padėkite po mažą gabalėlį sviesto.

  7. Dėkite į orkaitę ir kepkite 15 minučių.

  8. Tiekite karštą arba kambario temperatūros.

  9. Beje, šiam receptui tikrai nereikia idealaus tikslumo, o desertas labai skanus ir ypatingai paprastas! :)

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią duoną gražiai atrieksite, jei peilį palaikysite verdančiame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Širdelės blynai Bacardi Mojito [mochito] kokteilis Purūs keksiukai Troškintos kiaulienos kepenėlės Moliūgų sriuba su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!