Greita paieška
Receptai
Draugai

Raguolių ir šokolado pudingas

Raguolių ir šokolado pudingas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Prancūziški rageliai , 4 vienetai
  • Šokoladas , 100 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Kiaušinio tryniai , 1 vienetas
  • Cukrus , 6 valgomieji šaukštai
  • Pienas , 80 mililitrų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 80 mililitrų
  • Sviestas, nesūdytas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir pasiruoškite 6 molinius indelius.

  2. Suplėšykite ragelius į 2-3 cm dydžio gabaliukus ir pusę jų išdėliokite į indelius.

  3. Susmulkinkite šokoladą mažais gabaliukais ir pabarstykite ant suplėšytų ragelių.

  4. Ant viršaus uždėkite likusius ragelių gabaliukus.

  5. Dubenyje išplakite kiaušinį, kiaušinio trynį, cukrų, pieną ir grietinėlę.

  6. Išpilstykite masę į indelius ant ragelių ir ant kiekvieno iš jų padėkite po mažą gabalėlį sviesto.

  7. Dėkite į orkaitę ir kepkite 15 minučių.

  8. Tiekite karštą arba kambario temperatūros.

  9. Beje, šiam receptui tikrai nereikia idealaus tikslumo, o desertas labai skanus ir ypatingai paprastas! :)

Receptą atsiuntė Agnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pirkdami joduotą druską, turėtumėte žinoti, jog tokia druska savo naudingąsias savybes išlaiko 3 - 4 mėnesius. Jodas išgaruoja, jei druska buvo sudrėkusi ar kurį laiką buvo laikoma atvirame inde. Į patiekalus berkite druską prieš pat tiekiant į stalą, o ne gaminimo metu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Troškintos kiaulienos kepenėlės Čenakai Kepta žuvis marinate Virtų bulvių cepelinai su mėsa Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!