Greita paieška
Receptai
Draugai

Rauginti kopūstai

Rauginti kopūstai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kopūstai , 1 galva
  • Morkos , 1 kilogramas
  • Spanguolės , 100 gramų
  • Druska , 80 gramų
  • Cukrus , 80 gramų
  • Kmynai , 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstus supjaustykite. Morkas sutarkuokite.

  2. Į dubenį dėkite sluoksnį kopūstų, morkų, truputį spanguolių, kmynų, druskos ir cukraus. Gerai išmaišykite.

  3. Sudėkite į rauginimui skirtą stiklainį, spaudžiant.

  4. Kopūstuose medine lazdele padarykite skylučių, kad pro jas išeitų oras.

  5. Pridenkite audiniu ir palikite kelioms dienoms, kad įrūgtų.

  6. Kasdien pabadykite medine lazdele iki pat dugno, kad išeitų lauk susikaupusios dujos, kad kopūstai nebūtų kartūs.

  7. Išrūgusius kopūstus suspauskite, kad virš jų būtų pora centimetrų skysčio, uždenkite ir 10 dienų palikite šaltai. Galite skanauti.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Maltos vištienos Kijevo kotletai Blyneliai su cukinija Žemaičių blynai su faršu Vištienos kepsniukai Raudonųjų serbentų kisielius Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!