Greita paieška
Receptai
Draugai

Rauginti kopustai su tešla

Rauginti kopustai su tešla
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Rauginti kopūstai , 0,5 kilogramo
  • Rukyta šoninį , 200 gramų
  • Aliejus , 5 valgomieji šaukštai
  • Svogūnas , 2 vienetai
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Lauro lapas , 1 vienetas
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Sloksniuota teška , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Ant aliejaus pakepiname šonine ir iberiame pipiru, imetame lauro lapų, svoguną ir įdedame šaukšta cukraus.

  2. Visa tai supilame i verdančius kopustus. Kai sriuba atvėsta pilame ją į molinį inda, ant viršau dedame gabalą tešlos ir užspaudžiame keturis kraštus.

  3. Tada dedame į įkaitintą orkaitę ir kepame tol kol iškepa tešla. Skanaus.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sluoksniuotos tuno salotos Šašlykas orkaitėje Čenakai Virti briuselio kopūstai su sviestu Grybų padažas Šviežių kopūstų sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!