Greita paieška
Receptai
Draugai

Raugintos citrinos

Raugintos citrinos
Raugintos citrinos Raugintos citrinos
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Citrinos , 3 vienetai
  • Cukrus , 0,5 stiklinės
  • Druska , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite citrinas ir išimkite visas sėklas.

  2. Sumaišykite cukrų su druska.

  3. Ant dugno pilkite mišinį, tada citrinas, vėl mišinį ir kartokite taip, kad viršutinis sluoksnis būtų cukraus ir druskos.

    (Arba galite tiesiog inde sumaišyti citrinas su paruoštu mišiniu)

  4. Užsukite stiklainio dangtelį ir palikite trims dienoms parūgti.

  5. Galima nautoti iš karto po trijų dienų. Taip pat galite laikyti šaldytuve arba šaldiklyje kelis mėnesius.

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnų nemalonaus kvapo nebus, jei prieš vartodami juos nuplikysite verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Zrazai su trimis įdarais Miltiniai blynai Įdaryti makaronų vamzdeliai Burokėlių salotos Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!