Greita paieška
Receptai
Draugai

Raugintų kopūstų salotos

Raugintų kopūstų salotos
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Svogūnas , 1 vienetas
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
  • Peletrūnas , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Bazilikai , 1 žiupsnelis
Salotoms:
  • Rauginti kopūstai , 250 gramų
  • Obuolys , 1 vienetas
  • Apelsinai , 1 vienetas
  • Graikiniai riešutai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Vynuogės , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstus nusunkiame ir smulkiai supjaustome. Nulupame obuolį, išpjauname sėklalizdžius ir supjaustome šiaudeliais. Apelsiną taip pat nulupame ir atskiriame skilteles.

  2. Kopūstus išmaišome su obuoliu, apelsinu, sukapotais riešutais, vynuogėmis ir sudedame į salotinę.

  3. Paruošiame padažą. Nulupame svogūną, sukapojam, išmaišome su smulkiai supjaustytu peletrūnu, bazilikais, citrinos sultimis ir aliejumi. Padažu apipilame salotas. Skanaus.

Receptą atsiuntė Simas
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Skaniausias šokoladinis pyragas Marinuota strimele Virtų bulvių cepelinai su mėsa Raugintų kopūstų sriuba Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!