Greita paieška
Receptai
Draugai

Raugintų kopūstų sriuba su medžiotojų dešrelėmis

Raugintų kopūstų sriuba su medžiotojų dešrelėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Dešrelės, medžiotojų , 5 vienetai
  • Bulvės , 4 vienetai
  • Sultinio kubelis , 1 vienetas
  • Rauginti kopūstai , 500 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
  1. Bulves supjaustome kubeliais, dedame į verdantį vandenį, įmetame sultinio kubelį ir užverdame.

  2. Tuomet sudedame raugintus kopūstus ir griežinėliais pjaustytas dešreles. Verdame 10 min.

  3. Po to supilame grietinėlę, užverdame, nukeliame nuo ugnies ir 10 min. palaikome uždengtą. Tada galime supilstyti į dubenėlius. Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kakava padeda atgauti jėgas, žvalumą, tonizuoja.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tarkuotų bulvių virtinukai Želė tortas „Vasarėlė“ Žemaičių blynai su faršu Dešrelės su bulvėmis Čenakai Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!