Greita paieška
Receptai
Draugai

Ravioli su vištiena

Ravioli su vištiena
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Raudonas vynas , 1 stiklinė
  • Lauro lapai , 1 vienetas
  • Česnakiniai svogūnai , 2 vienetai
  • Vištienos sultinys , 1 stiklinė
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 0,5 stiklinės
  • Garstyčių padažas , 1 valgomasis šaukštas
Įdarui:
  • Vištienos filė , 170 gramų
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 30 gramų
  • Špinatai , 0,2 stiklinės
Aptepimui:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Vanduo , 2 valgomieji šaukštai
Ravioliams:
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Vanduo , 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešla. Sumaišykite miltus, vieną kiaušinį, šaukštą vandens ir aliejų. Suminkykite tešlą ir padalinkite į dvi dalis.

  2. Iškočiokite du stačiakampius.

  3. Išplakite likusį kiaušinį ir du šaukštus vandens.

  4. Išplaktu mišiniu patepkite iškočiotus stačiakampius.

  5. Įdaras. Išvirkite vištieną ir susmulkinkite. Sumaišykite ją su likusiais įdaro ingredientais.

  6. Ant vieno stačiakampio dėkite po 1,5 šauštelio įdaro kas 5 centimetrus. Ant viršaus uždėkite antrą dalį tešlos, patepta puse žemyn.

  7. Supjaustykite tešlą į kvadratėlius su tam skirtu ratuku.

  8. Kiekvieno gabaliuko šonus paspauskite šakute, kad suliptų ir nebūtų tarpelių.

  9. Pabarstykite miltais ir padėkite į šalį.

  10. Padažas. Kaitinkite vyną su lauro lapais, šviežiai trintais pipirais ir česnakiniais svogūnais.

  11. Maišykite ir kaitinkite, kol skystis beveik išgaruos.

  12. Supilkite vištienos sultinį ir virkite kol liks ketvirtadalis skysčio.

  13. Supilkite grietinėlę ir garstyčias. Plakite, kol padažas sutirštės, ir laikykite šiltai.

  14. Sudėkite ravioli į verdantį vandenį. Jie bus išvirę, kai iškils į paviršių.

  15. Tiekite su padažu.

Receptą atsiuntė Donatas
Komentarai1
Simona

Gaminsiu sy vakara:)atrodo tobulai,o dar raudono vyno taure ir geras maistas...Mmm....

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jeigu tešlai trūksta druskos, tai ištirpinkite jos mažame kiekyje vandens arba pieno, supilkite į tešlą ir gerai ją išminkykite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Žuvienė iš upėtakio Įdaryti makaronų vamzdeliai Burokėlių salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!