Greita paieška
Receptai
Draugai

Razinų sausainukai

Razinų sausainukai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Sausainiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas , 0,5 stiklinės
  • Cukrus , 0,5 stiklinės
  • Rudasis cukrus , 0,5 stiklinės
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Vanilė , 1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Avižos , 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Soda , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Razinos , 1,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių.

  2. Sumaišyti kambario temperatūros sviestą su visu cukrumi.

  3. Sudėti likusius ingredientus išskyrus razinas ir gerai sumaišyti.

  4. Galiausiai įmaišyti razinas, bet labai lengvai.

  5. Ant skardos patiesti sviestinio popieriaus, formuoti sausainiukus ir dėti į orkaitę.

  6. Sausainiukus kepkite apie 10-12 minučių, kol lengvai parunda, neperkepkite.

Receptą atsiuntė Ela
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žuvienė iš upėtakio Įdaryti makaronų vamzdeliai Dešrelės su bulvėmis Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“ Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!