Greita paieška
Receptai
Draugai

Renatos šašlykų receptas

Renatos šašlykų receptas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Citrina , 1 vienetas
  • Čili , 1 vienetas
  • Žalumynai (įvairūs) , 1 pundelis
  • Svogūnai , 1 galva
  • Juodieji pipirai , 2 žiupsneliai
  • Druska , 2 žiupsneliai
Reikės:
  • Kiaulienos išpjova , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Beabejonės, sultingiausi šašlykai būna kai juos marinuoji be druskos, o pasūdai tik prieš pat kepimą.

  2. Imam mėsą, supjaustom norimo dydžio gabalais. Tinka kiaulienos sprandinė, kumpis, mentė, išpjova.

  3. Tada išspaudžiam ant mėsos citriną, įdedam prieskonių (pagal skonį, aš dedu čili, + žolelės keptiems kepsniams), dedam svogūną pjaustytą, papipiriname ir išmaišome. Uždengiam.

  4. Galima kepti ir po 30 min. ir po savaitės, mėsa nesuges, jei laikysite šaldytuve.

  5. Prieš kepant pasūdykite pagal skonį. Kepkite ant iešmų, ant laužo žarijų be ugnies. Skanaus.

Receptą atsiuntė Renata
Komentarai1
Kiesa

As tai kitaip marinuoju supjaustai Mesa pili mineralinio gazuoto svogunus majonezas pipirai vegeta truputeli acto ar citrinos gazuotas vanduo padeda suminkstinti Mesa skanaus

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mėsos troškinys su daržovėmis Įdaryti makaronų vamzdeliai Grybų padažas Šaltiena greitpuodyje Čenakai Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!