Greita paieška
Receptai
Draugai

Ricotta Gnocchi

Ricotta Gnocchi
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Ricotta , 450 gramų
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Parmezano sūris , 0,5 stiklinės
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti ricottą, smulkintą sūrį, druską ir kiaušinį.

  2. Suberti stiklinė miltų ir maišyti, jei dar trūksta iki minkomos tešlos, pridėkite dar miltų.

  3. Tešlą padalyti į dvi dalis, kiekvieną jų iškočioti, turi gautis nykscio storio ritiniai ir supjautyti gabaliukais. Juos sudėti ant kepimo popieriaus, jei nenaudosite iš karto ir dėkite į šaldymo kamerą.

  4. Gautus rutuliukus virti pasūdytame vandenyje porą minučių.

  5. Išvirusius Gnocchi patiekti su mėgiamu padažu.

Receptą atsiuntė Ela
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Burokėlių salotos Žemaičių blynai su faršu Rikotos sūrio pyragas Trapūs, sultingi kibinai Faršu įdarytos paprikos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!