Greita paieška
Receptai
Draugai

Riestainiai prie arbatos

Riestainiai prie arbatos
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Miltai , 500 gramų
  • Cukrus , 200 gramų
  • Sviestas , 200 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas , 5 gramai
Aptepimui:
  • Tryniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Išsukti sviestą, cukrų ir kiaušinius, sudėti su kepimo milteliais bei cinamonu sumaišytus miltus ir gerai išminkyti.

  2. Iš gautos tešlos ranka iškočioti mažas plonas juosteles, suformuoti iš jų riestainius, aptepti juos išplaktu tryniu.

  3. Kepti ant riebalais pateptos skardos 180° C orkaitėje apie 20-25 minutes.

Receptą atsiuntė Vaida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kepta žuvis marinate Virtos “gėlytės” Zrazai su trimis įdarais Kepta vištiena su ryžiais Gardus troškinys su dešrelėmis Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!