Greita paieška
Receptai
Draugai

Riešutinis kisielius

Riešutinis kisielius
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pienas , 0,5 litro
  • Krakmolas , 50 gramų
  • Riešutai , 30 gramų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Kiaušinio trynys , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Krkmolas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Ištirpintas šaltame piene krakmolas supilamas į verdantį pieną, suberiamas cukrus, vanilinis cukrus, malti riešutai ir pavirinama 2 minutes.

  2. Atvėsus įplakamas trynys, kisielius supilamas į vandeniu perplautą pusdubenį ir pastatomas šaltoje vietoje. Paduodant išverčiamas į lėkštę, į kurią įpilama vaisių sulčių.

Receptą atsiuntė Jarūnė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Purūs keksiukai GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA Astros kepsnys Burokėlių mišrainė su agurkais ir aliejumi Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!