Greita paieška
Receptai
Draugai

Rudeniniai grybukai

Rudeniniai grybukai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Žuvis
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiau6iniai, tryniai , 4 vienetai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Vanilinis cukrus, pakelis , 1 pakelis
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Soda , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Miltai , 3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Į grietinę suberti sodą, išmaišyti ir supilti trynius. Sviestą išlydyti, bet neįkaitinti, supilti į išsuktą kiaušinių ir grietinės tyrę, suberti vanilinį cukrų, miltus dalimis ir išmaišyti tešlą kiek tirštesnę už naminę grietinę. Ji neturi tekėti, bet tuo pačiu turi būti skysta.

  2. Tešlą pilti po arbatinį šaukštą į kiekvieną grybo pusę. Kepti po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės specialioje keptuvėje

Receptą atsiuntė Svetlana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bananų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos greičiau pernokina bananus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Ypatingieji kotletai Zrazai su trimis įdarais Šaltiena greitpuodyje Lietuviška  balta mišrainė Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!