Greita paieška
Receptai
Draugai

Rudeniniai grybukai

Rudeniniai grybukai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Žuvis
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiau6iniai, tryniai , 4 vienetai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Vanilinis cukrus, pakelis , 1 pakelis
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Soda , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Miltai , 3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Į grietinę suberti sodą, išmaišyti ir supilti trynius. Sviestą išlydyti, bet neįkaitinti, supilti į išsuktą kiaušinių ir grietinės tyrę, suberti vanilinį cukrų, miltus dalimis ir išmaišyti tešlą kiek tirštesnę už naminę grietinę. Ji neturi tekėti, bet tuo pačiu turi būti skysta.

  2. Tešlą pilti po arbatinį šaukštą į kiekvieną grybo pusę. Kepti po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės specialioje keptuvėje

Receptą atsiuntė Svetlana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Tešla nelips prie rankų, jei jas pasitepsite aliejumi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių mišrainė su majonezu Naminė pica Grybų padažas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Kepta žuvis marinate Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!