Greita paieška
Receptai
Draugai

Rudeniniai grybukai

Rudeniniai grybukai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Kategorijos: Pyragaičiai, Žuvis
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiau6iniai, tryniai , 4 vienetai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Vanilinis cukrus, pakelis , 1 pakelis
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Soda , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Miltai , 3 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi. Į grietinę suberti sodą, išmaišyti ir supilti trynius. Sviestą išlydyti, bet neįkaitinti, supilti į išsuktą kiaušinių ir grietinės tyrę, suberti vanilinį cukrų, miltus dalimis ir išmaišyti tešlą kiek tirštesnę už naminę grietinę. Ji neturi tekėti, bet tuo pačiu turi būti skysta.

  2. Tešlą pilti po arbatinį šaukštą į kiekvieną grybo pusę. Kepti po 2-3 minutes iš kiekvienos pusės specialioje keptuvėje

Receptą atsiuntė Svetlana
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei uogienė pyragėliams per skysta, tai į ją įdėkite 2-3 šaukštus džiūvėsėlių arba kukurūzų dribsnių. Įdaras bus labai skanus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Tarkuotų bulvių virtinukai Cukinija žiemai "Donecko" Sūrio padažas makaronams Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Keksiukai su spanguolėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!