Greita paieška
Receptai
Draugai

Rudeninis obuolių pyragas

Rudeninis obuolių pyragas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Obuoliai , 5 vienetai
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Miltai , 250 gramų
  • Cukrus , 200 gramų
  • Sviestas , 70 gramų
  • Kefyras , 250 mililitrų
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Cinamonas , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite ir smulkiai supjaustykite obuolius.

  2. Kiaušinius išplakite su cukrumi.

  3. Sviestą ištirpinkite. Sumaišykite su kefyru. Jeigu neturite kefyro, tinka ir grietinė.
    Šią masę supilkite į kiaušinius ir išmaišykite.

  4. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir cinamonu, pagal skonį. Sudėkite į tešlą.

  5. Į tešlą sukrečiame obuolius, labai gerai išmaišome ir sukrečiame į kepimo indą. Paviršių galima pabarstyti 3 šaukštais cukraus ir cinamono mišiniu (santykiu: cukraus 2 šaukštai, cinamono 1 šaukštas).

  6. Šaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite 45-55 min.

  7. Patiekti galite su ledais ar plakta grietinėle.
    Tai puikus ir paprastas receptas, kuriuo galite pačius nesimpatiškiausius obuolius paversti nuostabiai kvepiančiu ir gardžiu pyragu. Skanaus!

Receptą atsiuntė Liepa
Komentarai1
Sigita

Superinis gavosi pyragas! mmm Ačiū! ;)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apvytusias daržoves atgaivinsite, jei jas valandai pamerksite į šaltą vandenį su actu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Skaniausias šokoladinis pyragas Sūrio padažas makaronams Čenakai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virtos “gėlytės” Skanūs šašlykai su apelsinų sultimis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!