Greita paieška
Receptai
Draugai
Rūgpieny marinuoti šašlykai
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Marinatui:
- Rūgpienis , 0,5 litro
- Svogūnai , 2 galvos
- Petražolės , 1 pundelis
- Krapai , 1 pundelis
- Mėtos , 1 saujelė
- Bazilikai , 1 saujelė
- Druska
Reikės:
- Kiaulienos sprandinė , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
Kiaulieną supjaustyti kubeliais.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.
Susmulkinti žalumynus.
Mėsą sumaišyti su svogūnais ir žalumynais. Viską užpilti rūgpieniu ir rankomis paminkyti. Uždengti sandariai ir palikti šaltai marinuotis apie 2-4 valandas.
Prieš kepant mėsą apibarstyti druska (pagal skonį).
Kepti ant laužo.
Receptą atsiuntė Berta
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!