Greita paieška
Receptai
Draugai

Rūgpieny marinuoti šašlykai

Rūgpieny marinuoti šašlykai
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Rūgpienis , 0,5 litro
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Krapai , 1 pundelis
  • Mėtos , 1 saujelė
  • Bazilikai , 1 saujelė
  • Druska
Reikės:
  • Kiaulienos sprandinė , 1 kilogramas
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną supjaustyti kubeliais.

  2. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.

  3. Susmulkinti žalumynus.

  4. Mėsą sumaišyti su svogūnais ir žalumynais. Viską užpilti rūgpieniu ir rankomis paminkyti. Uždengti sandariai ir palikti šaltai marinuotis apie 2-4 valandas.

  5. Prieš kepant mėsą apibarstyti druska (pagal skonį).

  6. Kepti ant laužo.

Receptą atsiuntė Berta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kugelis su cukinija Purūs blyneliai Virtos “gėlytės” Miltiniai blynai Vištienos širdelių guliašas Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!