Greita paieška
Receptai
Draugai

Rūkytos vištos sparneliai ir šlaunelės

Rūkytos vištos sparneliai ir šlaunelės
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Vištų sparneliai , 0,5 kilogramo
  • Vištų blauzdelės , 0,5 kilogramo
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Kadagio uogos , 1 sauja
  • Pjovenos , 1 sauja
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištos šlauneles ir sparnelius ištrinti vištienai skirtais prieskoniais, ­dėti smulkinto česnako.

  2. Palaikyti apie 1 val. 5,51 talpos puodą iškloti folija iki pat viršaus. Ant dugno paberti 2 šaukštus pjuvenų (geriausia tinka juodalksnio, alksnio ir sodo medžių), padėti apverstą trintuvę, sudėti marinuotas vištos šlauneles ir sparnelius, kadagio uogas.

  3. Uždengti puodą ir kaitinti ant viryklės (2/3 viryklės galingumo), po to sumažinti temperatūrą (1/3 viryklės galingumo) ir kaitinti dar apie 30 min. Dangčio rūkymo metu neatidengti.

Komentarai1
erika

o kur druska?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Makaronai su lašiša ir vyno bei grietinėlės padažu Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Želė tortas „Vasarėlė“ Marinuota strimele BULGARIŠKI ŠALTIBARŠČIAI Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!