Greita paieška
Receptai
Draugai
Rūkytos vištos sparneliai ir šlaunelės
Kategorijos:
Paukštiena, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
- Vištų sparneliai , 0,5 kilogramo
- Vištų blauzdelės , 0,5 kilogramo
- Česnakas , 2 skiltelės
- Kadagio uogos , 1 sauja
- Pjovenos , 1 sauja
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Vištos šlauneles ir sparnelius ištrinti vištienai skirtais prieskoniais, dėti smulkinto česnako.
Palaikyti apie 1 val. 5,51 talpos puodą iškloti folija iki pat viršaus. Ant dugno paberti 2 šaukštus pjuvenų (geriausia tinka juodalksnio, alksnio ir sodo medžių), padėti apverstą trintuvę, sudėti marinuotas vištos šlauneles ir sparnelius, kadagio uogas.
Uždengti puodą ir kaitinti ant viryklės (2/3 viryklės galingumo), po to sumažinti temperatūrą (1/3 viryklės galingumo) ir kaitinti dar apie 30 min. Dangčio rūkymo metu neatidengti.
Komentarai1
- Komentuoti
erika

o kur druska?
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!