Greita paieška
Receptai
Draugai

Rūkytos vištos sparneliai ir šlaunelės

Rūkytos vištos sparneliai ir šlaunelės
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Vištų sparneliai , 0,5 kilogramo
  • Vištų blauzdelės , 0,5 kilogramo
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Kadagio uogos , 1 sauja
  • Pjovenos , 1 sauja
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištos šlauneles ir sparnelius ištrinti vištienai skirtais prieskoniais, ­dėti smulkinto česnako.

  2. Palaikyti apie 1 val. 5,51 talpos puodą iškloti folija iki pat viršaus. Ant dugno paberti 2 šaukštus pjuvenų (geriausia tinka juodalksnio, alksnio ir sodo medžių), padėti apverstą trintuvę, sudėti marinuotas vištos šlauneles ir sparnelius, kadagio uogas.

  3. Uždengti puodą ir kaitinti ant viryklės (2/3 viryklės galingumo), po to sumažinti temperatūrą (1/3 viryklės galingumo) ir kaitinti dar apie 30 min. Dangčio rūkymo metu neatidengti.

Komentarai1
erika

o kur druska?

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šašlykai marinuoti kefyre Naminė pica Purūs keksiukai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Įdaryti makaronų vamzdeliai Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!