Greita paieška
Receptai
Draugai

Rusiški blynai

Rusiški blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Grikių miltai , 400 gramų
  • Kvietiniai miltai , 200 gramų
  • Pienas , 3 stiklinės
  • Mielės , 25 gramai
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Grikių miltus užplikyti stikline verdančio pieno.

  2. Kai atauš, įberti 100 g kvietinių miltų, įpilti stiklinę pieno, taip pat su trupučiu cukaus ištrintas mieles ir gerai išplakti, palaukti kol pakils.

  3. Paskui sudėti su cukrumi ištrintus trynius, suberti likusius miltus, jei reikia dar įpilti pieno ir gerai išplakti.

  4. Po to sudėti išplaktus baltymus ir dar palikti pakilti.

  5. Iškepti blynai užpilami sviestu, taip pat gali būti valgomi su grietine ar uogiene. Skanaus.

Receptą atsiuntė Vaida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Orkaitėje troškinti balandėliai Naminė pica Kepta žuvis marinate Purūs keksiukai Makaronai su pomidorais ir sūriu Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!