Greita paieška
Receptai
Draugai
Rusiški blynai
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Tešlai:
- Grikių miltai , 400 gramų
- Kvietiniai miltai , 200 gramų
- Pienas , 3 stiklinės
- Mielės , 25 gramai
- Kiaušiniai , 3 vienetai
- Sviestas , 100 gramų
- Druska , 1 žiupsnelis
- Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Grikių miltus užplikyti stikline verdančio pieno.
Kai atauš, įberti 100 g kvietinių miltų, įpilti stiklinę pieno, taip pat su trupučiu cukaus ištrintas mieles ir gerai išplakti, palaukti kol pakils.
Paskui sudėti su cukrumi ištrintus trynius, suberti likusius miltus, jei reikia dar įpilti pieno ir gerai išplakti.
Po to sudėti išplaktus baltymus ir dar palikti pakilti.
Iškepti blynai užpilami sviestu, taip pat gali būti valgomi su grietine ar uogiene. Skanaus.
Receptą atsiuntė Vaida
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Žiediniai kopūstai, porai ir ridikėliai, greitai praranda drėgmę ir ima vysti, tad šias daržoves reikėtų laikyti plastikiniuose maišeliuose, o idealiausia – uždarytuose plastikiniuose indeliuose.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!