Greita paieška
Receptai
Draugai

Rusiški blynai

Rusiški blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Grikių miltai , 400 gramų
  • Kvietiniai miltai , 200 gramų
  • Pienas , 3 stiklinės
  • Mielės , 25 gramai
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Grikių miltus užplikyti stikline verdančio pieno.

  2. Kai atauš, įberti 100 g kvietinių miltų, įpilti stiklinę pieno, taip pat su trupučiu cukaus ištrintas mieles ir gerai išplakti, palaukti kol pakils.

  3. Paskui sudėti su cukrumi ištrintus trynius, suberti likusius miltus, jei reikia dar įpilti pieno ir gerai išplakti.

  4. Po to sudėti išplaktus baltymus ir dar palikti pakilti.

  5. Iškepti blynai užpilami sviestu, taip pat gali būti valgomi su grietine ar uogiene. Skanaus.

Receptą atsiuntė Vaida
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sluoksniuotos tuno salotos Keksiukai su spanguolėmis Paprikų ir pomidorų salotos Vėrinukai prie vyno Purūs blyneliai Naminė pica
Reklama
Prisijunk prie mūsų!