Greita paieška
Receptai
Draugai

Ryžių apkepas su morkomis

Ryžių apkepas su morkomis
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Pienas , 400 mililitrų
  • Ryžiai , 200 gramų
  • Morkos , 3 vienetai
  • Sviestas , 100 gramų
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Razinos , 500 gramų
  • Vanilė , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Ryžius sudėti į verdantį vandenį. Įberti druskos ir virti kol ryžiai suminkštės ir vanduo išgaruos. Supilti pieną.

  2. Morkas smulkiai sutarkuoti. Į košę sudėti sviestą, cukrų, trynius, tarkuotas morkas, razinas, vanilę. Išmaišyti.

  3. Įmaišyti išplaktus baltymus, sukrėsti į riebalais pateptą kepimo formą, išlyginti paviršių. Kepti 180 laipsnių orkaitėje, kol gražiai apskrus.

Receptą atsiuntė Kotryna
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kondensuoto pieno spurgos mano virtuvės fėjoms ... Pieno ir ledų kokteilis Želė tortas „Vasarėlė“ Miltinės ausytės Dešrelės su bulvėmis Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!