Greita paieška
Receptai
Draugai

Ryžių apkepas su obuoliais

Ryžių apkepas su obuoliais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 6 vienetai
  • Pievagrybiai, konservuoti, inedlis , 1 vienetas
  • Sviestas , 150 gramų
  • Parmezano sūris, tarkuotas , 150 gramų
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Džiovinti pomidorai , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius su druska ir vandeniu išplakite iki standžių putų ir iškepkite keptuvėjė 6 omletus.

  2. Marinuotus pievagrybius nuvarvinkite, susmulkinkite ir atskirame inde sumaišykite su tarkuotu parmezanu bei grietine.

  3. Po vieną omleto blyną klokite į karščiui atsparų kepimo indą, ant viršaus dėkite sviesto drožlių ir pertepkite pievagrybių bei sūrio mišiniu.

  4. Tada sluoksnį gausiai aptepkite sviestu, užberkite smulkintų pomidorų ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 15 min.

  5. Tiekite apibarstę kapotais žalumynais

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Kiaulienos nugarinė su sūriu Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Dešrelės su bulvėmis Raugintų kopūstų sriuba Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!