Greita paieška
Receptai
Draugai

Ryžių apkepas su obuoliais

Ryžių apkepas su obuoliais
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiaušiniai , 6 vienetai
  • Pievagrybiai, konservuoti, inedlis , 1 vienetas
  • Sviestas , 150 gramų
  • Parmezano sūris, tarkuotas , 150 gramų
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
  • Džiovinti pomidorai , 1 saujelė
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius su druska ir vandeniu išplakite iki standžių putų ir iškepkite keptuvėjė 6 omletus.

  2. Marinuotus pievagrybius nuvarvinkite, susmulkinkite ir atskirame inde sumaišykite su tarkuotu parmezanu bei grietine.

  3. Po vieną omleto blyną klokite į karščiui atsparų kepimo indą, ant viršaus dėkite sviesto drožlių ir pertepkite pievagrybių bei sūrio mišiniu.

  4. Tada sluoksnį gausiai aptepkite sviestu, užberkite smulkintų pomidorų ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 15 min.

  5. Tiekite apibarstę kapotais žalumynais

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žuvis bus baltos spalvos ir virdama nesubyrės, jei į vandenį įpilsite acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Blyneliai su cukinija KUKURŪZŲ KOŠĖ SU BANANAIS Sūrio padažas makaronams Kugelis su cukinija Ispaniškos pomidorų salotos Sūrio lazdelės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!