Greita paieška
Receptai
Draugai

Ryžių ir lęšių blyneliai su įdaru

Ryžių ir lęšių blyneliai su įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Bulvės , 8 vienetai
  • Imbiero milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika , 1 vienetas
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Kmynai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Garstyčių sėklos , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Ciberžolė , 2 žiupsneliai
Tešlai:
  • Ryžiai , 1 stiklinė
  • Lęšiai , 100 gramų
  • Cukrus , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Druska , 0,5 valgomojo šaukšto
  • Sviestas, išlydytas , 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Ryžius ir lęšius užpilti vandeniu ir palikti mirkti per naktį.

  2. Nusausinti ir sutrinti.

  3. Įmaišyti prieskonius ir sviestą. Uždengus palikti 2-3 val.

  4. Iškepti blynelius, įkaitintame aliejuje. Vienas blynas iš 2-3 šaukštų blynų tešlos.

  5. Išvirti bulves su lupyna.

  6. Nulupti ir sutrinti.

  7. Į bulves įmaišyti imbierą, susmulkintą papriką (arba paprikos miltelių), aliejų, kmynus, garstyčias ir ciberžolę.

  8. Blynelius perlenkti ir į vidų įdėti bulvių įdaro. Skanaus

Receptą atsiuntė Daiva
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Nugarinės šašlykas Paprikų ir pomidorų salotos Želė tortas „Vasarėlė“ Virti briuselio kopūstai su sviestu Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!