Greita paieška
Receptai
Draugai

Ryžių ir varškės pudingas

Ryžių ir varškės pudingas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Ryžiai , 200 gramų
  • Varškė , 400 gramų
  • Sviestas , 50 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Cukrus , 100 gramų
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
  • Pienas , 600 mililitrų
  • Vanduo , 400 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Ryžius užpilti vandeniu ir virti 5 min. Po to supilti pieną ir virti dar 15 minučių.

  2. Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir sviestu. Baltymus išplakti atskirame dubenėlyje kartu su žiupsneliu druskos.

  3. Į trynius įmaišyti medų, vanilinį cukrų, varškę, ryžius (nusausintus) ir išplaktus baltymus.

  4. Gautą tešlą reiktų išplakti. Geriausia su mikseriu (apie 2-3 minutes).

  5. Supilstyti į kepimo formeles.

  6. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.

Receptą atsiuntė Larisa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Raugintų kopūstų sriuba Maltos vištienos Kijevo kotletai Skaniausias šokoladinis pyragas Kiaulienos nugarinė su sūriu Jūros lydeka, kepta folijoje su daržovėmis ir mozarella sūriu Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!