Greita paieška
Receptai
Draugai
Ryžių ir varškės pudingas
Kategorijos:
Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Tešlai:
- Ryžiai , 200 gramų
- Varškė , 400 gramų
- Sviestas , 50 gramų
- Kiaušiniai , 3 vienetai
- Cukrus , 100 gramų
- Medus , 2 valgomieji šaukštai
- Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Reikės:
- Pienas , 600 mililitrų
- Vanduo , 400 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
Ryžius užpilti vandeniu ir virti 5 min. Po to supilti pieną ir virti dar 15 minučių.
Kiaušinių trynius išplakti su cukrumi ir sviestu. Baltymus išplakti atskirame dubenėlyje kartu su žiupsneliu druskos.
Į trynius įmaišyti medų, vanilinį cukrų, varškę, ryžius (nusausintus) ir išplaktus baltymus.
Gautą tešlą reiktų išplakti. Geriausia su mikseriu (apie 2-3 minutes).
Supilstyti į kepimo formeles.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje 30-40 minučių.
Receptą atsiuntė Larisa
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Prieskonius – apelsino ar citrinos žieveles, vanilę, romą ar kitas esencijas – į tešlą dėkite tik po to, kai į ją sudėti visi kiti produktai.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!