Greita paieška
Receptai
Draugai

Ryžių ir žirnelių sriuba

Ryžių ir žirnelių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sultinys , 1,5 litro
  • Dešrelės , 4 vienetai
  • Ryžiai , 50 gramų
  • Žirneliai , 100 gramų
  • Salieras , 50 gramų
  • Petražolės , 50 gramų
  • Krapai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į užvirusį sultinį berti ryžius, smulkinta salierą ir petražoles, ir virti kol ryžiai suminkštės.

  2. Dėti griežinėliais pjaustytas dešreles, berti konservuotus žirnelius, pasūdyti ir dar apie 5 minutes pavirti. Sriubą tiekti su smulkintais žalumynais.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Grybų padažas Salotos su lašiša Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“ Žuvies vyniotinis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!