Greita paieška
Receptai
Draugai

Ryžių ir žirnelių sriuba

Ryžių ir žirnelių sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai

Kategorijos: Karštos sriubos, Sriubos
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Sultinys , 1,5 litro
  • Dešrelės , 4 vienetai
  • Ryžiai , 50 gramų
  • Žirneliai , 100 gramų
  • Salieras , 50 gramų
  • Petražolės , 50 gramų
  • Krapai , 1 žiupsnelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į užvirusį sultinį berti ryžius, smulkinta salierą ir petražoles, ir virti kol ryžiai suminkštės.

  2. Dėti griežinėliais pjaustytas dešreles, berti konservuotus žirnelius, pasūdyti ir dar apie 5 minutes pavirti. Sriubą tiekti su smulkintais žalumynais.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Kugelis su cukinija Makaronai su pomidorais ir sūriu KRIAUŠIENĖ Vanilinis varškės apkepas Marinuoti žiediniai kopūstai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!