Greita paieška
Receptai
Draugai

Ryžių košė

Ryžių košė
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
  • Ryžiai , 400 gramų
  • Razinos , 100 gramų
  • Pienas , 600 mililitrų
  • Sviestas , 30 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sandariai uždengtą dangtį prispauskite svoriu, kad garai nekilnotų. Viskas tiksliai apskaičiuota. Virkite 12 minučių. Pirmąsias 3 minutes ant didelės ugnies, 7 minutes - ant vidutinės, o likusias 2 minutes - ant silpnos.

  2. Išjungę ugnį, suberkite išmirkytas razinas, suberkite cukrų ir išmaišykite. Puodą palikite pastovėti 12 minučių - tiek pat laiko, kiek virė. Po to dangtį atidenkite, įdėkite sviesto.

Receptą atsiuntė Laima
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutarkuotos bulvės nepajuos, jei įpilsite truputį pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Hot Shot Krevetės grietinėlės padaže Šaltiena greitpuodyje Moliūgų sriuba su ryžiais Vištienos širdelių guliašas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!