Greita paieška
Receptai
Draugai

Saldi pynė su razinų ir želatininių saldainiukų įdaru

Saldi pynė su razinų ir želatininių saldainiukų įdaru
Saldi pynė su razinų ir želatininių saldainiukų įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Sviestas , 100 gramų
  • Cukraus pudra , 100 mililitrų
  • Saldainiai , 10 vienetų
  • Razinos , 60 gramų
  • Citrina , 0,5 vieneto
  • Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
Tešlai:
  • Mielės , 25 gramai
  • Cukrus , 50 mililitrų
  • Pienas , 100 mililitrų
  • Miltai , 350 gramų
  • Sviestas , 100 gramų
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 0,3 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Migdolai , 100 gramų
Pabarstymui:
  • Aguonos , 1 valgomasis šaukštas
  • Cukraus pudra , 2 valgomieji šaukštai
Aptepimui:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Mieles ištrinti su šiek tiek cukraus. Įmaišyti drugną pieną, likusį cukrų ir truputį miltų. Pastatyti pusvalandžiui šiltai, kad pakiltų.

  2. Sudėti likusius produktus miltus, sviestą, vaniliną, druską, smulkintus migdolus, kiaušinį. Suminkyti vientisą tešlą ir padėti šiltai valandai pakilti.

  3. Tešlą padalyti pusiau ir iškočioti du pailgus stačiakampius lakštus.

  4. Įdarui: Sviestą iki purumo išsukti su cukraus milteliais ir tolygiai paskirstyti ant lakštų.

  5. Sumaišyti likusius ingredientus (saldiniai želatininiai, razinas išmirkykite rome) ir šiuo mišiniu aptepti abu lakštus. Apteptus lakštus suvynioti ir supinti.

  6. Įdėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir palikti pakilti 15 minučių.

  7. Aptepti išplaktu kiaušiniu, apibarstyti aguonomis.

  8. Kepti 175 laipsnių orkaitėje 30 - 40 min. Jei pyragas per daug paruduos, uždenkite su folija.

  9. Iškepusį apibarstykite su cukraus pudra.

  10. Skanaus!

Receptą atsiuntė soffi
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Burokėlių mišrainė su majonezu Virti briuselio kopūstai su sviestu Vištienos širdelių guliašas Šviežių kopūstų sriuba Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!