Saldi pynė su razinų ir želatininių saldainiukų įdaru
- Sviestas , 100 gramų
- Cukraus pudra , 100 mililitrų
- Saldainiai , 10 vienetų
- Razinos , 60 gramų
- Citrina , 0,5 vieneto
- Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
- Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
- Mielės , 25 gramai
- Cukrus , 50 mililitrų
- Pienas , 100 mililitrų
- Miltai , 350 gramų
- Sviestas , 100 gramų
- Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
- Druska , 0,3 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai , 1 vienetas
- Migdolai , 100 gramų
- Aguonos , 1 valgomasis šaukštas
- Cukraus pudra , 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai , 1 vienetas
Mieles ištrinti su šiek tiek cukraus. Įmaišyti drugną pieną, likusį cukrų ir truputį miltų. Pastatyti pusvalandžiui šiltai, kad pakiltų.
Sudėti likusius produktus miltus, sviestą, vaniliną, druską, smulkintus migdolus, kiaušinį. Suminkyti vientisą tešlą ir padėti šiltai valandai pakilti.
Tešlą padalyti pusiau ir iškočioti du pailgus stačiakampius lakštus.
Įdarui: Sviestą iki purumo išsukti su cukraus milteliais ir tolygiai paskirstyti ant lakštų.
Sumaišyti likusius ingredientus (saldiniai želatininiai, razinas išmirkykite rome) ir šiuo mišiniu aptepti abu lakštus. Apteptus lakštus suvynioti ir supinti.
Įdėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir palikti pakilti 15 minučių.
Aptepti išplaktu kiaušiniu, apibarstyti aguonomis.
Kepti 175 laipsnių orkaitėje 30 - 40 min. Jei pyragas per daug paruduos, uždenkite su folija.
Iškepusį apibarstykite su cukraus pudra.
Skanaus!
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųKepant žuvies filė tešloje, pirma apvoliokite ją miltuose, o tik paskui tešloje.
Rodyti kitą patarimą