Greita paieška
Receptai
Draugai

Saldus pomidorų padažas

Saldus pomidorų padažas
Saldus pomidorų padažas Saldus pomidorų padažas Saldus pomidorų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai 1

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Pomidorai , 1 kilogramas
  • Cukrus , 500 gramų
  • Čili milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pomidorų pasta , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pomidorų odelę viršuje įpjaukite. Dėkite kiekvieną pomidorą į verdantį vandenį ir palaikykite 15-20 sekundžių. Išimkite ir nulupkite odelę. Laikyti karštame vandenyje reikia todėl, kad lengvai nusiluptų odelė.

  2. Supjaustyti pomidorus kubeliais ir sudėti į puodą.

  3. Pomidorus užpilti cukrumi, įdėti čili miltelių ir pomidorų pastos. Išmaišyti.

  4. Nuo pomidorų susikaups sulčių. Nuolat maišant kaitinkite ant mažo kaitrumo ugnies 40 minučių.

  5. Iškaitinkite stiklainius ar indelius, kuriuose laikysite padažą.

  6. Pomidorų padažą supilstykite į indelius ir uždarykite.
    Gaunasi apie 1 litras padažo.

Receptą atsiuntė Taira
Komentarai1
viva tomata

hmm, bet druska nesideda?..jis cia turetu gautis kaip kecupas ar kazkur kitur naudojamas....tipo uogiene :D. t.y. su kuo vartojat, ar kaip paprasta tomata? kazkaip per daug saldokas man butu =]

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sojos pupelių kotletai Brendžio kokteilis Želė tortas „Vasarėlė“ Virtos “gėlytės” Ananasas grilyje Nekeptas maskarponės sūrio tortas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!