Greita paieška
Receptai
Draugai

Saldus varškės apkepas

Saldus varškės apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Varškė , 3 pakeliai
  • Manų kruopos , 2 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 0,5 stiklinės
  • Kiaušiniai , 6 vienetai
  • Miltai , 4 valgomieji šaukštai
  • Citrina , 1 vienetas
  • Razinos , 1 stiklinė
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Per sietelį pertriname varškę. Į varškę supilame grietinėlę, suberiame miltus, įdedame kiaušinių trynius ir viską gerai išmaišome.

  2. Tada suberiame miltus, cukrų ir sutarkuotą vienos citrinos žievelę. Į šią masę dedame iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus. Išmaišome.

  3. Kepimo skardą ištepame sviestu ir pabarstome manų kruopomis. Į skardą dedame pusę tešlos, ant jos beriame pusę razinų, tada supilame likusią tešlą. Apkepo viršų pabarstome razinomis.

  4. Orkaitę įkaitiname iki 200 laipsnių ir kepame apie 30 min.

Receptą atsiuntė Neringa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Uogienė taip greit nesurūgs, jei nuo verdančios uogienės, mediniu šaukštu nugraibysite putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminiai kotletai Česnakinis padažas kebabams Virtų bulvių cepelinai su mėsa Žemaičių blynai su faršu Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės "Mantingos" tešlos Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!