Greita paieška
Receptai
Draugai

Saldus varškės apkepas

Saldus varškės apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Varškės apkepas, Apkepai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Cukrus , 140 gramų
  • Varšė, riebi , 0,5 kilogramo
  • Vanilinis cukrus , 1,5 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas , 50 gramų
  • Razinos , 100 gramų
  • Citrinos žievelė , 5 gramai
  • Manų kruopos , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su cukrumi, sviestu, vaniliniu cukrumi, sutarkuota citrinos žievele.

  2. Į kiaušinių plakinį įmaišyti manus, varškę ir razinas.

  3. Apkepo tešlą sukrėsti į kepimo indą, pabarstytą manų kruopomis arba miltais.

  4. Kepti apie 50 minučių orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros.

Receptą atsiuntė Rasa
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežios prieskoninės daržovės ilgai išlaikys aromatą, jei jas užpilsite alyvuogių aliejumi ir sandariai uždarysite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Citrinų pyragas Pupelių sriuba Sūrio padažas makaronams Pekino kopūstų salotos Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!