Greita paieška
Receptai
Draugai

Saldus varškės apkepas

Saldus varškės apkepas
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 6

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Varškė , 400 gramų
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Cukrus , 5 valgomieji šaukštai
  • Manų kruopos , 2 valgomieji šaukštai
  • Pienas , 60 mililitrų
  • Razinos , 1 sauja
  • Džiovintos vyšnios , 1 sauja
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Šiltame piene išmirkyti manų kruopas

  2. Kiaušinio trynius išsukti su cukrumi.

  3. Įdėti truputį druskos, varškę ir manų kruopas. Viską gerai sumaišyti.

  4. Išplakti kiaušinio baltymus iki standžių putų ir atsargiai įmaišyti į varškės masę.

  5. Įberti razinas ir vyšnias (ar norimus džiovintus vaisius).

  6. Kepti 200 C orkaitėje apie 30 min.

  7. Pastaba: jei dėsite konservuotus vaisius, prieš dėdami apvoliokite juos miltuose ar krakmole.

Receptą atsiuntė Ela
Komentarai6
irena

o kas ant virsaus

Laura

ar skarda butina tepti sviestu?

Vidmante

super apkepas!labai paprasta ir skanu!

Dalia

butinai pabandysiu :-)

Jurgita

As kepiau be razinu, nes ju nemegstu. Labai skanu.

Egle

niam niam :) ir desertas, ir skanus pietus :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Blynai bus ploni ir traškūs, į tešlą dėkite kietai išplaktų kiaušinių baltymų. Tik maišyti reikia labai atsargiai (iš viršaus į apačią) ir greitai, kad tešla nešiltų ir pasidarytų korėta.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Žemaičių blynai su faršu Grybų padažas Kreminė svogūnų sriuba Kava kitaip Varškės apkepas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!