Greita paieška
Receptai
Draugai

Saldžiai aštri vištiena

Saldžiai aštri vištiena
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Rudas cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Imbieras , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Čili , 1 valgomasis šaukštas
  • Vištienos krūtinėlė , 4 vienetai
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Nedideliame dubenėlyje išmaišyti rudąjį cukrų, medų, sojos padažą, imbierą, česnaką ir čili padažą.

  2. Lengvai pasūdyti mėsą. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti į ją vištienos gabalėlius. Kepinti, kol gražiai apskrus, ir užpilti paruoštu padažu.

  3. Apie 8–10 min. troškinti atidengtoje keptuvėje, kol sutirštės padažas.

Receptą atsiuntė Galina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sorų košė nebus karti ir pilkos spalvos, jei prieš verdant kruopas gerai nuplausite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virti briuselio kopūstai su sviestu Kepti pievagrybiai Virtų bulvių cepelinai su mėsa Burokėlių salotos Sūrio padažas makaronams Kepta vištiena su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!