Greita paieška
Receptai
Draugai

Saldžiai aštri vištiena

Saldžiai aštri vištiena
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Rudas cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Medus , 2 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas , 2 valgomieji šaukštai
  • Imbieras , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Čili , 1 valgomasis šaukštas
  • Vištienos krūtinėlė , 4 vienetai
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
  1. Nedideliame dubenėlyje išmaišyti rudąjį cukrų, medų, sojos padažą, imbierą, česnaką ir čili padažą.

  2. Lengvai pasūdyti mėsą. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti į ją vištienos gabalėlius. Kepinti, kol gražiai apskrus, ir užpilti paruoštu padažu.

  3. Apie 8–10 min. troškinti atidengtoje keptuvėje, kol sutirštės padažas.

Receptą atsiuntė Galina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pomidorų odelė lengvai nusilups, prieš tai juos kelioms sekundėms panardinus į verdantį vandenį, po to perliejus šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Kalmarų salotos su ryžiais Sūrio padažas makaronams Vištienos kepsniukai Miltiniai blynai Vištienos kotletai su pievagrybiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!