Greita paieška
Receptai
Draugai

Saldžiarūgštė kiauliena

Saldžiarūgštė kiauliena
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Sojų padažas , 100 mililitrų
  • Konservuoti ananasai , 300 gramų
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
  • Kečupas , 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 40 gramų
  • Aliejus
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite kiaulieną į mažus gabaliukus , maždaug 2x2 cm. Užpilkite mėsą sojos padažu , pridėkite miltų ir krakmolo. Išmaišykite ir palikite marinuoti 5 -7 minutes.

  2. Kol mėsa marinuojasi , apkepkite tame pačiame aliejuje mėsą.

  3. Pomidorų pastą sumaišykite su cukrumi. Padažą supilkite ant mėsos, sudėkite apkeptus ananasų gabaliukus. Viską troškinkite apie 20 minučių.
    Jeigu troškinys yra per tirštas ar per skystas, pridėkite ananasų suklčių ir/ar miltų, krakmolo.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žalioji arbata ne tik malšina troškulį, bet ir mažina nuovargį, gerina savijautą, bei kelia darbingumą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Biskvitinis pyragas Žemaičių blynai su faršu Zrazai su trimis įdarais Sūrio padažas makaronams Marinuotų šparaginių pupelių salotos Mišrainė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!