Greita paieška
Receptai
Draugai
Saldžiarūgštė kiauliena
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Kiauliena , 500 gramų
- Sojų padažas , 100 mililitrų
- Konservuoti ananasai , 300 gramų
- Miltai , 1 valgomasis šaukštas
- Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
- Kečupas , 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus , 40 gramų
- Aliejus
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Supjaustykite kiaulieną į mažus gabaliukus , maždaug 2x2 cm. Užpilkite mėsą sojos padažu , pridėkite miltų ir krakmolo. Išmaišykite ir palikite marinuoti 5 -7 minutes.
Kol mėsa marinuojasi , apkepkite tame pačiame aliejuje mėsą.
Pomidorų pastą sumaišykite su cukrumi. Padažą supilkite ant mėsos, sudėkite apkeptus ananasų gabaliukus. Viską troškinkite apie 20 minučių.
Jeigu troškinys yra per tirštas ar per skystas, pridėkite ananasų suklčių ir/ar miltų, krakmolo.
Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Apvytusias daržoves ir žalumynus atšviežinsite, pamerkę jas iš pradžių į karštą, o po to į šaltą vandenį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!