Greita paieška
Receptai
Draugai

Saldžiarūgštė kiauliena

Saldžiarūgštė kiauliena
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Sojų padažas , 100 mililitrų
  • Konservuoti ananasai , 300 gramų
  • Miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Krakmolas , 1 valgomasis šaukštas
  • Kečupas , 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 40 gramų
  • Aliejus
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustykite kiaulieną į mažus gabaliukus , maždaug 2x2 cm. Užpilkite mėsą sojos padažu , pridėkite miltų ir krakmolo. Išmaišykite ir palikite marinuoti 5 -7 minutes.

  2. Kol mėsa marinuojasi , apkepkite tame pačiame aliejuje mėsą.

  3. Pomidorų pastą sumaišykite su cukrumi. Padažą supilkite ant mėsos, sudėkite apkeptus ananasų gabaliukus. Viską troškinkite apie 20 minučių.
    Jeigu troškinys yra per tirštas ar per skystas, pridėkite ananasų suklčių ir/ar miltų, krakmolo.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei virtuvėje visada užtrunkate per ilgai – didelė tikimybė, kad daug laiko sugaištate ieškodama reikalingų indų, prietaisų ar daiktų. Todėl taupant laiką ypatingai svarbu tinkamas darbo vietos organizavimas. Susidėliokite daiktus taip, kad visa, ką naudojate kasdien, būtų patogiai padėta ir lengvai paimama.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Adžika Gardus troškinys su dešrelėmis Kugelis su cukinija Troškintos kiaulienos kepenėlės Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!