Greita paieška
Receptai
Draugai

Saldžiarūgštis moliūgų pagardas

Saldžiarūgštis moliūgų pagardas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Moliūgai , 400 gramų
  • Cukrus , 100 gramų
  • Balzaminis actas , 0,5 stiklinės
  • Obuoliai , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Citrinų sultys , 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Cinamonas , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Alyvuogių aliejų įkaitinkite puode.

  2. Į puodą dėkite smulkintus moliūgus, obuolį, svogūnus, česnakus. Patroškinkite apie 30 minučių. Sudėkite prieskonius ir supilkite actą bei citrinų sultis. Patroškinkite dar 5 minutes.

  3. Sudėkite į sterilizuotus stiklainius.

Receptą atsiuntė Giedrė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šaltiena greitpuodyje Žemaičių blynai su faršu Ypatingieji kotletai Čenakai Salotos su lašiša Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!