Greita paieška
Receptai
Draugai

Saldžiarūgštis moliūgų pagardas

Saldžiarūgštis moliūgų pagardas
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Kategorijos: Konservavimas, Konservai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Moliūgai , 400 gramų
  • Cukrus , 100 gramų
  • Balzaminis actas , 0,5 stiklinės
  • Obuoliai , 1 vienetas
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Citrinų sultys , 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Česnakai , 3 skiltelės
  • Cinamonas , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Alyvuogių aliejų įkaitinkite puode.

  2. Į puodą dėkite smulkintus moliūgus, obuolį, svogūnus, česnakus. Patroškinkite apie 30 minučių. Sudėkite prieskonius ir supilkite actą bei citrinų sultis. Patroškinkite dar 5 minutes.

  3. Sudėkite į sterilizuotus stiklainius.

Receptą atsiuntė Giedrė
Komentarai1
Laimutė

Kuo tinka valgyti moliūgų pagardas ? Ats.

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieš kepdami ar virdami vištieną, ištrinkite ją citrinos sultimis – mėsa bus balta ir sultinga.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
GRIETINĖLĖJE TROŠKINTA LYDEKA Maltos vištienos Kijevo kotletai Mėsos troškinys su daržovėmis Kukurūzai su medumi Burokėlių salotos Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!