Greita paieška
Receptai
Draugai

Saldžioji melionų sriuba

Saldžioji melionų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Melionas , 1 vienetas
  • Cukrus , 200 gramų
  • Imbieras , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Medus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Graikiniai riešutai , 0,5 stiklinės
  • Obuolių sultys , 100 mililitrų
  • Vanduo , 200 mililitrų
  • Mėta , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš vandens ir cukraus išvirkite sirupą.

  2. Riešutus, medų, imbierus sudėkite į sirupą, pavirkite 3-4 minutes ir išgriebkite kiaurasamčiu.

  3. Meliono minkštimą sutrinkite plakikliu.

  4. Į atvėsintą sirupą sudėkite meliono tyrę, virtus riešutus, medų, imbierus, įpilkite obuolių sulčių ir, viską gerai išmaišę, įdėkite į šaldytuvą 20 minučių.

  5. Prieš patiekdami papuoškite sriubą mėtų lapeliais.

  6. Prie šio vasaros deserto labai dera vaniliniai ledai – 3-4 kamuoliukai suteiks patiekalui gaivų skonį, jis gražiai atrodys.

Receptą atsiuntė Irena
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamas sultinys bus gražios gelsvos spalvos, jei į verdamą mėsos sultinį svogūną dėsite su lukštu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Naminė pica Virtos “gėlytės” Čenakai Sūrio padažas makaronams Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!