Greita paieška
Receptai
Draugai

Saldžioji melionų sriuba

Saldžioji melionų sriuba
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Sriubai:
  • Melionas , 1 vienetas
  • Cukrus , 200 gramų
  • Imbieras , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Medus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Graikiniai riešutai , 0,5 stiklinės
  • Obuolių sultys , 100 mililitrų
  • Vanduo , 200 mililitrų
  • Mėta , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš vandens ir cukraus išvirkite sirupą.

  2. Riešutus, medų, imbierus sudėkite į sirupą, pavirkite 3-4 minutes ir išgriebkite kiaurasamčiu.

  3. Meliono minkštimą sutrinkite plakikliu.

  4. Į atvėsintą sirupą sudėkite meliono tyrę, virtus riešutus, medų, imbierus, įpilkite obuolių sulčių ir, viską gerai išmaišę, įdėkite į šaldytuvą 20 minučių.

  5. Prieš patiekdami papuoškite sriubą mėtų lapeliais.

  6. Prie šio vasaros deserto labai dera vaniliniai ledai – 3-4 kamuoliukai suteiks patiekalui gaivų skonį, jis gražiai atrodys.

Receptą atsiuntė Irena
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Iš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Silkė su cinamonu Česnakinis padažas kebabams Virtos “gėlytės” Šašlykai marinuoti kefyre Įdaryti makaronų vamzdeliai Įprasti morenginiai sausainiai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!