Greita paieška
Receptai
Draugai
Saldžioji melionų sriuba
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Sriubai:
- Melionas , 1 vienetas
- Cukrus , 200 gramų
- Imbieras , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Medus , 1 arbatinis šaukštelis
- Graikiniai riešutai , 0,5 stiklinės
- Obuolių sultys , 100 mililitrų
- Vanduo , 200 mililitrų
- Mėta , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Iš vandens ir cukraus išvirkite sirupą.
Riešutus, medų, imbierus sudėkite į sirupą, pavirkite 3-4 minutes ir išgriebkite kiaurasamčiu.
Meliono minkštimą sutrinkite plakikliu.
Į atvėsintą sirupą sudėkite meliono tyrę, virtus riešutus, medų, imbierus, įpilkite obuolių sulčių ir, viską gerai išmaišę, įdėkite į šaldytuvą 20 minučių.
Prieš patiekdami papuoškite sriubą mėtų lapeliais.
Prie šio vasaros deserto labai dera vaniliniai ledai – 3-4 kamuoliukai suteiks patiekalui gaivų skonį, jis gražiai atrodys.
Receptą atsiuntė Irena
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Iš citrinų lengviau išspausite sultis, jei pas 1-2 min. Panardinsite į verdantį vandenį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!