Greita paieška
Receptai
Draugai

salierų garnyras

salierų garnyras
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. l vidutinio dydžio saliero šaknies,
    l 4 -5 galvų svogūno,
    l trupučio sviesto,
    l druskos ir pipirų,
    l poros šaukštų kečiupo arba pomidorų padažo ir tiek pat majonezo.

  2. Išvirti saliero šaknį, nulupti ją ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Kol virs šaknis, svogūnus supjaustyti smulkiai ir apkepti svieste. Po to į apkepintus svogūnus sudėti kubeliais supjaustytus salierus, druską ir pipirus ir viską gerai išmaišius pakepti kelias minutes. Pabaigai įdėti kečiupo ir majonezo, dar šiek tiek patroškinti. Tai - puikus garnyras prie įvairių mėsos patiekalų, o jam atšalus, galima tepti ant baltos duonos ir valgyti vietoje sumuštinio.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Kiaulienos nugarinė su sūriu Dešrelės su bulvėmis Čenakai Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Miltiniai blynai Dance in the Wood
Reklama
Prisijunk prie mūsų!