Greita paieška
Receptai
Draugai

Salierų kepsneliai

Salierų kepsneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Salieras , 1 vienetas
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai , 10 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Aliejus
  • Žali žirneliai , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Salierą nulupame, pjaustome piršto storumo griežinėliais, apverdame sūdytame vandeny. Kiaurasamčiu išgriebiame, nuvarviname, pavoliojame miltuose, pavilgome plaktame kiaušinyje, pabarstome džiūvėsėliais ir kepame aliejuje.

  2. Prie šių kepsnelių galima patiekti troškintus žirnelius: riebaluose pakepiname pjaustytą svogūną, sudedame žirnelius, troškiname puode 10 min. Prieš pabaigą galima įdėti šaukštą grietinės.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šventiška žąsies krūtinelė Krevetės grietinėlės padaže Naminė pica Virti briuselio kopūstai su sviestu Bulvių plokštainis su pievagrybių padažu Paprikų ir pomidorų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!