Greita paieška
Receptai
Draugai

Salierų kepsneliai

Salierų kepsneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Salieras , 1 vienetas
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai , 10 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Aliejus
  • Žali žirneliai , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Salierą nulupame, pjaustome piršto storumo griežinėliais, apverdame sūdytame vandeny. Kiaurasamčiu išgriebiame, nuvarviname, pavoliojame miltuose, pavilgome plaktame kiaušinyje, pabarstome džiūvėsėliais ir kepame aliejuje.

  2. Prie šių kepsnelių galima patiekti troškintus žirnelius: riebaluose pakepiname pjaustytą svogūną, sudedame žirnelius, troškiname puode 10 min. Prieš pabaigą galima įdėti šaukštą grietinės.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pienas ne tik suminkština kepenis ir panaikina specifinį jautienos kvapą, bet taip pat ant kepenų paviršiaus suformuoja riebalų plėvelę, dėl kurios kepant kepenys nepasidaro tamsios. Jei neturite laiko mirkyti kepenų piene, galite kiekvieną gabalėlį sutepti sviestu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs keksiukai Grybų padažas Mieliniai čeburėkai Burokėlių mišrainė su majonezu Pievagrybių padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!