Greita paieška
Receptai
Draugai
Salierų kepsneliai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Reikės:
- Salieras , 1 vienetas
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Džiūvėsėliai , 10 gramų
- Kiaušinis , 1 vienetas
- Aliejus
- Žali žirneliai , 2 valgomieji šaukštai
- Svogūnas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Salierą nulupame, pjaustome piršto storumo griežinėliais, apverdame sūdytame vandeny. Kiaurasamčiu išgriebiame, nuvarviname, pavoliojame miltuose, pavilgome plaktame kiaušinyje, pabarstome džiūvėsėliais ir kepame aliejuje.
Prie šių kepsnelių galima patiekti troškintus žirnelius: riebaluose pakepiname pjaustytą svogūną, sudedame žirnelius, troškiname puode 10 min. Prieš pabaigą galima įdėti šaukštą grietinės.
Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!