Greita paieška
Receptai
Draugai

Salierų kepsneliai

Salierų kepsneliai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Salieras , 1 vienetas
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Džiūvėsėliai , 10 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Aliejus
  • Žali žirneliai , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Salierą nulupame, pjaustome piršto storumo griežinėliais, apverdame sūdytame vandeny. Kiaurasamčiu išgriebiame, nuvarviname, pavoliojame miltuose, pavilgome plaktame kiaušinyje, pabarstome džiūvėsėliais ir kepame aliejuje.

  2. Prie šių kepsnelių galima patiekti troškintus žirnelius: riebaluose pakepiname pjaustytą svogūną, sudedame žirnelius, troškiname puode 10 min. Prieš pabaigą galima įdėti šaukštą grietinės.

Receptą atsiuntė Milda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bananų nelaikykite kartu su obuoliais, nes iš obuolių išsiskiriančios medžiagos greičiau pernokina bananus.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Miltiniai blynai Purūs keksiukai Purūs blyneliai Pievagrybių padažas Kepenėlių blyneliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!